Седмичен хороскоп за 13 – 19 септември – ВОДОЛЕЙ

водолей

През седмицата от 13 – 19 септември ви предстоят срещи и разговори, които ще ви помогнат да определите своята позиция по важни политически, обществени или професионални теми и събития.

Не са изключени неочаквани промени в мисленето или в плановете ви, поради възникването на нови обстоятелства или поради появата на нови хора в живота ви.

През тази седмица ще ви изненадат някои срещи или телефонни разговори, които в повечето случаи ще ви обогатят с полезна информация.

Ако през тази седмица имате ангажимент с покупка или с продажба, бъдете внимателни.

Не се вторачвайте твърде много в примамливите параметри на една оферта. При необходимост или съмнения, консултирайте се с адвокат или специалист.

През тази седмица ще възникне ангажимент свързан с разрешаването на труден проблем, който ще засяга човек от семейството ви или близък роднина.

Това ще бъде благоприятна седмица за лични или професионални срещи и контакти с хора от различни градове и държави. Вероятно чрез такива хора ще преживеете важни за развитието и успехите ви събития.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за пътуване, дори това да е само за един ден. В училище или в работата си не допускайте спречквания и конфликти, които могат да се обърнат така, че вие да бъдете лошите в конкретната ситуация. Любовният ви живот ще е труден, особено за тези, които вече интуитивно усещат необходимостта или неизбежността на една раздяла.

От Astro.velida.net