Седмичен хороскоп за 20-26 септември – КОЗИРОГ

козирог

През седмицата от 20 – 26 септември ще се ангажирате с повече срещи и разговори с хора, които имат сериозни проблеми за разрешаване.

Възможно е те да разговарят с вас по телефона, да ви посетят в дома ви или ще дойдат на работното ви място.
Седмицата ще изиска от вас да сте практични и отговорни при работа с финансови документи и при ангажименти свързани с пари.

Възможни са грешки и заблуда.

Конфликт, който ще възникне тази седмица с ще ви покаже, че подобни противопоставяния не решават проблемите.

Някои от основните ви планове за тази седмица ще имат връзка с пари, с материалните ви интереси и ангажименти, с поддръжка на имот и др.

Някои от вас ще вложат пари в подобрения на дома, в който живеят или стопанството, което поддържат.

В любовта трудно ще правите правилна преценка на настоящето развитие на отношенията си и това може да предизвика недоразумения или противоречия.

През седмицата може да потърсите жена за услуга, съвет, подкрепа или някакъв друг вид помощ.

Това ще бъде седмица, в която може да получите покана за събиране свързано с жена.

През тази седмица не ограничавайте социалния си живот. Не е нужно да прекарвате по-голяма част от свободното си време само в дома си. Така сами ще си създавате повече домашни задачи и отговорности, което на моменти може да ви прави сприхави и капризни.

Момчетата и момичетата ще трябва да излушат какво иска да им каже един мъж: дядо, баща, по-голям брат, учител или ментор. Хубавите неща ще дойдат само за тези, които с действията си са заслужили да минат крачка напред в развитието си. Ще ви бъде приятна компанията на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Мъжете ще имат чудесно време за реализация на важни цели и задачи, по които сте работили през различни периоди на тази година. Седмицата ви носи различни преживявания, които трябва да ви покажат накъде да вървите и с кого. Много добри възможности ще има пред вас и дано ги реализирате. Няма да ви навреди съвет на човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Жените ще са склонни да проявяват капризи, ненужна или безсмислена емоционалност, понякога несигурност или страх. Седмицата е чудесна за тези, които могат да видят светлината пред себе си и мрачна за тези, които са се вторачили в своите разочарования или неизбежни загуби. Мислите ви трябва да бъдат насочени към бъдещето, а миналото с нищо вече не може да го промените.

От Astro.velida.net