Седмичен хороскоп за 20-26 септември – РИБИ

риби

През седмицата от 20 – 26 септември ще възникнат ангажименти свързани с ваш близък или по-далечен роднина. Тяхното изпълнение ще изиска от вас една по-голяма ангажираност, определена осведоменост, използване на познанства с други хора, за тяхното изпълнение.

Седмицата ще бъде благоприятна за организиране или присъствие на събития, свързани с рожден ден, годеж, сватба, юбилей и др.

Това ще бъде една благоприятна седмица за постигане на постигането на професионални успехи, особено ако работата ви е свързана с пътуване или с хора от друго населено място.

Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова работа, дори ако това изисква пътуване или преместване в друго населено място или държава за даден период от време.

През тази седмица ще възникне деликатен проблем за разрешаване свързан с дете или млад човек, най-вероятно от собственото ви семейство.

Ако работата ви е свързана с деца ще сте подложени на по-голям психологически натиск и напрежение. В някои случаи тов аможе да предизвика желание за промяна свързана с нова, по-спокойна работа.

През тези седем дни вероятно ще имате повече разходи и по-малко приходи, но това няма да бъде дълготрайна тенденция.

Ще възникнат кратки затруднения при получаването на пари или при работа с документи от финансов характер.
През седмицата може да получите помощ или съвет във финансовите си дела от страна на роднина.

Момичетата и момчетата ще са склонни към лековерие, наивност, манипулативност от страна на „приятели“ или друг вид заблуда. В семейството ще възникнат причини за сериозни разговори свързани с бъдещето. Седмицата може да отвори за вас нови възможности, но само ако сте готови да се възползвате от тях! Всичко ще зависи от усвоените досега знания, опит, наличието на амбиция и чувство за отговорност.

Мъжете ще преодолеят някои сложни емоционални ситуации на работното си място, които обаче ще помогнат за придобиване на по-реална представа за колеги, клиенти или относно конкретната длъжност, която изпълняват в момента. Седмицата ще бъде запомнена с разговор или събитие свързано с човек, представител на въздушните знаци Водолей, Везни или Близнаци. 

Жените ще изпитат силен гняв или разочарование от действията или думите на човек, който не само ще постъпи нечестно в една ситуация, но ще направи опити за тяхното злепоставяне или манипулиране на събитията. Ще имате очаквания, за които ЩЕ трябва да проявите търпение, тъй като тяхната реализация през тези седем дни е малко вероятна.

От Astro.velida.net