Седмичен хороскоп за 20-26 септември – ВОДОЛЕЙ

водолей

През седмицата от 20 – 26 септември ви предстои среща или разговор с хора от различни поколения.

През тези седем дни бъдете част от различни семейни, професионални или обществени мероприятия. Възможно е да обсъждате с други хора, детайли около организацията или провеждането на тези събития.

През тази седмица ще имате различни преживявания свързани с хора, които са в процес на някаква житейска промяна. Възможна е раздяла вследствие на силни противоречия, противоположни цели в живота и др.

През тази седмица ще следите развитието събития, които ваши приятели или роднини ще преживеят. През тези седем дни ще бъде важно да запазите реализъм и практичност в действията си, ако искате да се предпазите разочарования.

Вероятно конфликтите тази седмица, в повечето случаи ще са по ваша вина и ще са вследствие на вашето нетърпение и нежеланието ви да разбирате позицията на другите хора.

През седмицата може да ви зарадва предложение за нова работа (ако търсите таква) или ще ви бъде предложена нова позиция. През седмицата ще възникне необходимост от контакти с хора от различни населени места, което определено ще ви обагати с нова и полезна информация.

Момчетата и момичетата ще преживеят някакъв прелом в отношения, цели или приоритети в живота си. Това ще е вследствие неочаквано преживяване или събитие през тези седем дни. Ще получите много информация или важни за вас новини от кратко разстояние. Неприятностите през този период ще отминат бързо. Добро влияние върху делата ви ще има от страна на хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Жените ще имат благоприятна седмица за изпълнение на свои професионални или бизнес задачи. Кариерата ще бъде важна за вас, защото сега ще имате възможност да постигнете прогрес или да постигнете важни резултати. Предстои ви важен разговор с малда жена или ще ви се наложи да вземете важно решение, да дадете важна подкрепа на такава личност.

Мъжете ще търсят най-доброто време и начин за действия по важни дела свързани с документи, пари или договор. През седмицата ще имате няколко интересни срещи или поне едно полезноа, важно за вас събиране. Ще очаквате да получите повече неща, от това, което съдбата ви е приготвила за тези седем дни. Следете внимателно събития в живота на хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

От Astro.velida.net