Андреа е неутешима! Призна какъв голям грях има към починалия Ангел (ВИДЕО)

ВАРНА новини лого

Източник БЛИЦ

Новината за смъртта на фолк певеца Ангел разтърси целия жанр, но колежката му Андреа е сред тези, които тъжат най-силно. А оказва се, че тя носи голям грях към покойния вече певец и със сълзи на очи разкри голяма тайна. 

Двамата са записали дует преди доста време, но Андреа все отлагала премиерата на вече готовото парче. Ангел бил нетърпелив и често подканвал певицата да я презентират на своите фенове. Бившата на Кубрат, обаче, си е такава, и обича да отлага нещата. Подобен казус имаше и с дуета с Крум, който той накрая пусна без съгласието на блондинката и последва ожесточен скандал. 

Научавайки за смъртта на Ангел, съвестта на Андреа се включи в пълна сила и тя го моли да й прости, че така и не го е послушала да я издадат по-рано.  


„Когато записахме песента, не знаех, че в деня , в който ще я споделим със света ще е този ден – днес, когато теб те няма… Прости ми, приятелю, че ме чакаше да я пуснем толкова време, беше грешка да отлагаме! Само ако знаехме… ах! Ти не дочака този ден ! Това е нашата песен и ти благодаря, че я изпя с мен ! Благодаря ти за всичко, светъл път и дано си на по-добро място !
Животът е толкова несправедлив“, пише чалга фурията. 

Песента се казва „Ангел“ и Андреа реши точно днес да я пусне, без видеоклип, за да отдаде почит на колегата си. 

blitz.bg

Прочетете още: Поп-фолк певецът Ангел издъхна в ИСУЛ заради коронавирус