Младен Маринов очаква служебното правителство да забрани дейността на ГЕРБ

ВАРНА новини лого

Снимка dcnews.bg

Бившият вътрешен министър Младен Маринов коментира поредното вероломно нападение срещу ГЕРБ, този път от страна на Велислав „Гробаря“ Минеков. Служебният министър на културата (самото му присъствие на тази позиция е чудовищен скандал) обяви, че ще настоява партията на Борисов да напусне двата етажа в партийната им централа.

Малко по-късно от ГЕРБ публикуваха отговор, в който ясно описват истинските факти – че офисите, в които се помещават не са собственост на културното министерство, както и че ГЕРБ ги ползва според закона за политическите партии.

Ето какво написа Маринов по този повод:

С лъжи и политически репресии служебното правителство явно се опитва да постигне „служебни“ резултати на новите избори. В безобразията, разпорежданe от служебното политическо ръководство на МВР, днес се включи и служебният министър на културата със заплахата да изгони ГЕРБ от партийната централа.

Вече няма да се изненадам, ако следващата стъпка на служебното правителство бъде забрана за политическата дейност на ГЕРБ до края на годината, например. Този кабинет показа, че за него не съществуват закони и конституция.

Но аз съм уверен, че бившите представители на комунистическата номенклатура и техните наследници няма да ни уплашат. Готови сме за изборите и ще противодействаме на политическите репресии с всички средства, разрешени от Българската конституция и закони.

Продължаваме напред! 

zonanews.bg

Прочетете още: ГЕРБ скочиха на Минеков за НДК: Министърът лъже, ползваме помещенията законно като партия