Седмичен хороскоп за 11 – 17 октомври – СТРЕЛЕЦ

ВАРНА новини лого

През седмицата от 11 – 17 октомври от самоконтрола върху собствените ви емоциите ще зависи дали ще постигнете успех, или ще преживеете седмица на застой, на загуба. Присъствието на стабилен човек до вас ще бъде много важен фактор, който ще може да ви амбицира да постигнете нещо важно и градивно в живота.

През седмицата избягвайте песимистични настроения, които могат да ви направят мнителни, да ви накарат да виждате неискреност или лицемерие в действията на други хора.

Избягвайте да досаждате на хората около вас с неуместни или песимистични коментари относно събития или хора в живота ви.

Тази седмица ще бъде благоприятна за работа и ангажименти с деца и с юноши.

Добре ще се отрази на настроението и на психическото ви здраве едно пътуване. През тези седем дни, колкото повече време сте сред природата, толкова по-добре за вас.

Леките здравословни неразположения не бива да ви плашат, а да ви насочат вниманието към наложителни промени в начина ви на живот.

Като цяло през тази седмица ще бъде важно по-философски да приемате неприятностите или проблемите в живота си.

Момчетата и момичетата Стрелец ще имат една интересна седмица, с възможности да постигнат добра реализация в училище или в дейности, с които ще бъдат ангажирани. Вероятни са любовни вълнения с партньор роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. През тази седмица важно влияние в делата ви ще има от страна на по-възрастен мъж, като баща, дядо, по-голям брат или чичо.

От Astro.velida.net