Съдът не откри расизъм в изказване на д-р Янко Станев, бандата на Възраждане пред нервна криза

Костадинов

Снимка: ДНЕС+

Днес не е ден на бандата на Възраждане в Общински съвет-Варна. Надеждите на празноглавците от съвета се сгромолясаха с пълна сила, потрошавайки и последната надежда на Цончо, бе, чети да му се оправи най-накрая града и да се отъркат хубаво във новоскроената коалиция БСП-ДБ-Възраждане-ДПС и другарите по корпоративно-боклукчийска линия, пише ДНЕС+.

БЕЗсрамното петно на Общински съвет – Варна Цончо Ганев, поиска оставката на заместник-председателя на местния парламент на заседание, което се проведе на 15 юни тази година. Като мотив, освен решението на Комисията по дискриминация, петното Ганев посочи и редовните корпоративно-боклукчийски потребителски мотиви.

Със завидна простота, омерзението на съвета скочи на банката и избълва толкова много простотия, че е достойна за продължение на „Тримата глупаци“, ама във вариант за четирима. Толкова завидна простота е рядко срещана и я има само в една глава – в Цончовата. В обидното си словоповръщане,  ГанЬОв обиди не само д-р Станев, а и над 5000 души, дали гласа си за него и СДС. 

Чекисткото мероприятие е типичен прийом на КГБ, очевидно добре овладян от другарите. А именно,  по СДС и лидера на партията да се хвърли една вмирисана риба и миризмата и да отблъсква хората инстиктивно. Тази „дискредитация“ на СДС в Общинския съвет на Варна и лидера на сините е всъщност дълбоката корпоративна схема на овладяване на общинския съвет и на елиминиране на дясно-центристкото мнозинство в съвета и то да бъде заменено с ляво.

Дечкото си позволи да изрече глупости по адрес на партия, за чиято богата история не само не е чувал, ами и е минавал прав под масата, докато СДС е прокарвала път на България към цивилизацията, докато той е правел балончета със слюнка.

Онази цивилизация, в която той и до ден днешен не е стигнал. Явно е, че трябва да има здрав, стабилен, правен и всякакъв отпор

В крайна сметка Варненският административен съд оневини д-р Янко Станев и осъди Комисията по дискриминация, а решението на институцията, бе отменено. Какво предстои да видят още варненци от корпоративната „грижа“ на новата коалиция и колко дълго ще трае това, предстои да видим.