Дългия с голяма подигравка с Петков и Василев в шоуто си (ВИДЕО)

Скеч.

Източник БЛИЦ

Вече от няколко месеца „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ не се води от гологлавия лидер на „Има такъв народ“, а от неговия главен сценарист Иво Сиромахов. Тук е моментът да се спомене, че предаването веч е много по-свежо, разчупено и разнообразно. 

Това, което е в сърцето на шоуто, са актьорските изпълнения в различните скечове, най-вече в изпълненията на Краси Радков и Мариан Бачев (който, между другото е и член на ПП „Има такъв народ“).

Въпреки, че на моменти хуморът е доста „тоалетен“ и има прекалено много политика, именно скечовете си остават най-гледаната и забавна част от комедийното предаване. 

В този ред на мисли доста политици вече са били осмивани. Като се започне от Бойко Борисов, Делян Пеевски, Иван Гешев, Корнелия Нинова и се стигне до Росен Плевнелиев и Симеон Сакскобургготски. Дори и Румен Радев, за когото ИТН изрази своята подкрепа на президентските избори, често е бил пародиран. 

Най-нормалното нещо на света бе и с Кирил Петков и Асен Василев да се подиграят. В роля влезе Мариан Бачев. Скечът бе кратък. Общо взето в него се пародира главно харвардската нотка при Кирил Петков, както и за иновативната му идея за пробиотик в кокиче. Осмива се и скандалът около Асен Василев, за когото се твърдеше, че е откраднал интелектуална собственост.

„Добър вечер. Много се радвам да съм в това позитивно студио. Много ми напомня на Харвард по някакъв начин. Тук е тихо като в харвардска библиотека. Tук е пълно с професори, които също са много позитивни. Самият проф. Евгени Йотов ме закара да канадското посолство“, започна с пародията си Бачев.

„С Асен Василев се познаваме от Харвард, тамошната детска градина „Кокиче“. Тя е кръстена на български пробиотик, който аз изобретих още на 4-годишна възраст. Между другото – Асен е от децата индиго, това трябва да се знае. Защото в детската градина прекопира и гепи рисунката на едно детенце и сега тя стана лого на нашата партия – светличко, има слънчице.“

„Като бяхме с Асен в казармата в Харвард, защото ние от малки сме там, една вечер той открадна кода за тоалетната. И аз му казах: „Асене, глей ся, кажи ми кода за кенефа, че съм на зор.“ Той обаче не ми го каза и така измислих първото си изобретение – пробиотик от кокичета за скоростно запичане на стомаха“.

„Моята голяма гордост е, че спрях източването на ББР и сложих лимит от 5 милиона за всички кредити. Веднъж дойде Евгени Димитров-Маестрото да кандидатства за кредит. Казах му, че тази банка е за малък и среден бизнес, не за микробизнес.“

„Казах на Асен, че социологическите проучвания ни дават второ място на изборите. Той ми каза, че е изплагиатствал кода за изчисляване на изборните резултати в Северна Корея и вече сме първи. Викам си „Глей, какъв е тарикат този“.

„Притесних, че може Асен Василев да основе партия с Петър Илиев „Продължаваме плагиатстването“, завършва своето изпълнение Мариан Бачев.

Вижте кратък откъс от „гостуването“ на Кирил Петков в шоуто:

plovdiv24.bg

Прочетете още: Кирил Петков е бил министър с канадско гражданство до 20 август