Лидерът на ГЕРБ сензационно заговори за “Пътя на Копринката”, за чували с пари и контрабанда във Варна

Бойко Борисов и Невяна Митева

Източник tribune.bg

Бойко Борисов гостува в Пловдив на събрание на Жени-ГЕРБ. Кандидатката за вицепрезидент Невяна Митева гост на форума.

Еврокомисарят Мария Габриел поздрави Невяна Митева. „Нашата сила е даваме решения. Наша отговорност е да се пазим“, каза тя.

„Като наблюдавам това безхаберие и ка стоят от страни и искат нещо да направят, но не могат. При това нещо не е ставало“, каза Дани Каназирева.

„Сега ще си понесете последиците от управлението на Румен Радев. Той сега ще бяга всячески и ще твърди, че няма нищо общо с правителството, че само го е назначил. Сега очаквам да има отново куп лъжи – подслушвания, купуване на гласове. Хубавото е, че настрои срещу себе си и други партии“, добави бившият премиер.

„Във варненската и софийската митница в момента става контрабандата. В момента търсят камиони с цигари. Има чудовищна контрабанда в момента. Всичко е по пътя на Копринката за село Труд. Всичко отива при него. Парите за пенсиите отидоха при Копринката. Всички знаят кои са кадровиците в държавата. Дори и назначенията стават с пари, които отиват при Копринката или при Пламен Узунов, спомняте си торбичката“, припомни Борисов.

„Определихме водачите на листите. За Пловдив съм аз, след мен е Тотев. За Пловдив-област е Дани Каназирева. Листите ще ги регистрираме в понеделник“, разкри лидерът на ГЕРБ.

„Ако ГЕРБ управлява, ще помогнем да се довършат и двата стадиона в Пловдив, както и Околовръстното“, обеща той.

„Нашата кампания ще бъде как да излезем от кризата. Толкова е тежко положението, че като гледам как разликата между нас и другите партии се увеличава, се плаша. И сега съм възложил да мислим как може да излезем от тази криза“, разкри той.

По думите му трябва да се направят 7-и и 8-и реактор на АЕЦ „Козлодуй“. 

„Помагайте си, работете. Винаги жените сте били по-мъдри“, обърна се бившият премиер към жените на ГЕРБ.

„И аз, като Слави Трифонов, не гледам социологически проучвания. Но някои не познаха нито веднъж. Ще ходим трети път на избори, за да може Румен Радев да си начеше егото“, възмути се Борисов.

„Да завършим с малко настроение. Ще се оправим. През 2009 влязохме в тежка криза. И сега ще така. И тогава се плашехме, но не го показахме. И сега се плашим, но няма да го покажем“, каза още лидерът на ГЕРБ и изпрати поздрави на проф. Анастас Герджиков по неговото вице – Невяна Митева.

pik.bg

Още по темата: Бойко Борисов гневно от Пловдив: Българите гинем заради илюзията, че Радев и хората му могат да управляват (ВИДЕО)