От ПИК: Мрежата прегря! Хората бесни на Кацаров заради измиращите от коронавирус и пълните болници – пуснаха му телефона

Кацаров

Снимка БГНЕС

Социалната мрежа Фейсбук прегря след призив от гневни хора да се звъни на здравния министър на Румен Радев – Стойчо Кацаров, видя ПИК. Потребители в интернет го определят като главния виновник за измиращите от коронавирус българи и липсата на свободни места в болничните заведения.

„Ако ваш близък с КОВИД не може да бъде приет в болница, звънете и пишете на главния виновник за това – Стойчо Кацаров! 0885 904 380“, пишат ядосани и потърпевши българи от своеволията и бездействието на служебния министър на Румен Радев.

Призивът с номера на Кацаров се разпространява лавинообразно в социалните мрежи.

Днес страната ни отбеляза пореден черен рекорд, след като 157 души почината от коронавирус само за денонощие. От тях 59 са били напълно здрави. Сред жертвите има хора и на 21 и 23 г.

Очевидно огромната смъртност, ниската ваксинация, вече препълващите се лечебни заведения и липсата на каквито и да е било действия от страна на Кацаров преляха чашата на търпението на много българи, които вече търсят всевъзможни начини, за да накарат служебния министър на Румен Радев да предприеме някакви мерки, за да ограничи заразата.

pik.bg