ГЕРБ – СДС представи кандидат – депутатите си във Варна (ВИДЕО)

Иван Портних с кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС

Снимка: Борис Проданов, "ВАРНА новини".

Областният координатор на ПП ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних представи официално кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ/СДС от 3 МИР за парламентарните избори на 14 ноември. Водач на листата отново е бившият здравен министър от третото правителство на Бойко Борисов, който преведе страната през втората и третата вълна на най-тежката криза.

Втори в листата е варненецът и също успешен министър на младежта и спорта в правителството на Борисов –Красен Кралев. На трето място в листата е административният секретар на ПП ГЕРБ-Варна Павел Христов, следван от Славена Точева и председателят на групата на ГЕРБ в местния парламент Бранимир Балачев.

„Убеден съм, че на тези избори всички ние заедно ще вземем правилното решение. Убеден съм, че ще изберем между истината и лъжата, между градежа и разрухата. Убеден съм, че кандидат-президентската ни двойка ще спечели убедително на президентските избори“¸заяви кметът Иван Портних.

„Няма да спестим всичко това, което се случва. По-скоро всичко това, което е спряло от служебния кабинет. Като започнем от големите инфраструктурни проекти, които засягат не само Варна, но и цяла Северна България“, добави той.

Областният координатор на ПП-ГЕРБ посочи, че част от тези проекти са АМ „Хемус“, АМ „Черно море“, индустриалната зона, и такива, които засягат градската среда.

„Виждаме, че очакванията на нашите съграждани остават очаквания, а не реалност. За нас е важно на 14 ноември да имаме убедителна победа. От МИР – Варна изпратихме 5 народни представители. Ще се борим за шести представител на областно ниво. Проектите, които са от особено значение за Варна, трябва да бъдат доведени до своя завършек, защото това е важно за всеки един от нас“, каза още Портних.

Водачът на листата проф. Костадин Ангелов заяви:

„Коалицията ГЕРБ-СДС ще спечели тези избори и ще състави правителство. Да, правителството ще бъде коалиционно. По този начин ще върнем справедливостта на хората. Ще поемем отговорността както винаги сме го правили и пак ще се справим. Виждате какво се случва през последните месеци. Отговорността е размита, държавата се удря в скалите подобно на потъващия кораб „Вера су“ и никой не поема отговорността за случващото се“.

„По отношение на ковид пандемията България отново е на първо място по смъртност отново. При наличие на ваксини, които ние предлагаме и подаряваме на държави, които водят реална ваксинационна кампания“, добави той.

Коалиция ГЕРБ-СДС – листа в 3 МИР – Варна:

 1. Костадин Георгиев Ангелов
 2. Красен Кирилов Кралев
 3. Павел Алексеев Христов
 4. Славена Димитрова Точева
 5. Бранимир Николаев Балачев
 6. Медиха Енвер Мехмед-Хамза
 7. Мартин Петров Андонов
 8. Лидия Велик Маринова
 9. Мария Златкова Димитрова
 10. Юлияна Атанасова Боева
 11. Мирослав Боянов Георгиев
 12. Стефка Стоянова Пейчева
 13. Ирина Тодорова Делчева
 14. Маргарита Петрова Калчева-Шабанова
 15. Димитър Стоянов Тодоров
 16. Владимир Димитров Ненков
 17. Анатоли Диянов Апостолов
 18. Невена Любомирова Иванова
 19. Руслан Здравков Тошев
 20. Антон Любчев Любенов
 21. Станка Парушева Тодорова
 22. Найден Неделчев Андонов
 23. Ивайло Илиев  Илиев
 24. Гюлейдин Исмаил  Кязим
 25. Сашо Стоянов Димитров
 26. Евгени Георгиев Дянков
 27. Николай Георгиев  Няголов
 28. Николай Стоянов    Малев
 29. Жельо Петров Алексиев
 30. Бранимир Георгиев Георгиев


ВН

Снимки и видео: Борис Проданов, „ВАРНА новини“

Иван Портних с кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС
Снимка: Борис Проданов, „ВАРНА новини“.