Кметът Иван Портних поздрави участниците в изложението „Дни на кариерата – IT комуникации и аутсорсинг“ (СНИМКИ)

Иван Портних на изложение

Снимка: Live.Varna.bg.

Кметът Иван Портних поздрави участниците в изложението „Дни на кариерата – IT комуникации и аутсорсинг“, което се провежда днес във Варна. Това съобщиха от общинския пресцентър.

„Вдъхновяващо е, че въпреки пандемията за пореден път нашият град е домакин на този форум, който дава шанс на младите хора да осъществят контакт с потенциални работодатели, да намерят своето ново работно място или стаж. За бизнеса това е прекрасна възможност да попълни своите екипи“, каза кметът Иван Портних при откриването на форума.

Той отбеляза, че събитието се вписва в политиката на Община Варна за поощряване развитието на IT и аутсорсинг сектора. „Вярвам, че на база потенциала на 6-те университета, на младите и образовани хора, които са истинския капитал на града ни, Варна ще придобие своя нов икономически профил, въпреки трудностите, пред които сме изправени“, допълни той.

Приветствия към участниците отправи и Светлозар Петров, управител на „ДжобТайгър“ ООД , организатор на събитието.

Желаещите да се запознаят с възможностите за развитие на кариера в областта на информационните технологии и аутсорсинга могат да го направят днес до 16.00 часа в хотел „Рослин Димят“, като на място могат да проведат срещи с представители на различни компании, работещи в сектора.

Иван Портних на изложение

Изложение

Изложение

Изложение