Красен Кралев: След бездействието на служебното правителство COVID-19 и отровена с амониев азот вода има за всички!

Вера СУ

Източник бТВ

„След умишленото бездействие на правителството корабът “Vera Su” предизвика екологична катастрофа. Товарът е мокър и бавно, но сигурно трови морската вода край “Яйлата”. В същото време „Морска администрация“ не знае за завишените три пъти над нормата стойности на амониев азот от 0.147 мг/л, които данни подадоха по-рано от МОСВ.“

Това написа във „Фейсбук“ вторият в листата на коалицията ГЕРБ – СДС във Варна Красен Кралев – бивш спортен министър в две правителства на Бойко Борисов.

„Управляващите тъпо и безучастно наблюдават драмата, която ще има жестоки последствия за природата и хората. Ако това се беше случило, докато Бойко Борисов управлява държавата, щеше да бъде създаден кризисен щаб в първия ден, да бъдат изпратени поне 4-5 министри и още толкова кметове на мястото на катастрофата. Отговорният премиер щеше да им нареди да не се прибират, докато не решат проблема.

Вместо да реагират адекватно на кризите, министрите на Радев ровят като кокошки в кашоните по ведомствата, за да намерят някой и друг компромат и да обезпечат преизбирането на вожда си на президентския пост. Дори участват в улични сбивания. България има изключително сериозни проблеми, на които никой не обръща внимание.

Не само че няма пилот в самолета, няма и капитан на кораба.

COVID и вода, отровена с амониев азот има за всички!“

ВН

Прочетете още: МОСВ установи опалесценция с миризма на нефтопродукти край „Вера Су“. Подозират и изтичане на амониевата тор

Купуването и продаването на гласове е престъпление.