От ПИК! Политологът Стойчо Стойчев за Радев: Цветовете и подредбата на плаката му умишлено ли са подбрани да копират руския трибагреник?!

колаж

Колаж: ПИК

Политологът Стойчо Стойчев разкритикува предизборния плакат на Румен Радев, който е едно към едно в цветовете на руския флаг. 

В последните дни анализатори сравняват Радев с Путин и заради изявите му преди вота. Той прави лицеви опори пред деца-каратисти, а Путин постоянно е представян като спортист – ездач, каратист, дори на снимки е показан колко е издържлив в ледено джакузи.

„Цветовете и подредбата им умишлено ли са подбрани да копират руския трибагреник?“, пита Стойчев, поствайки за паралел плаката и руското знаме.

„Злите езици спекулират, че съм най-големият хейтър на г-н Радев, но както се вижда, той без хейтъри би се самозакопал“, коментира във Фейсбук политологът Стойчо Стойчев рекламата за президентските избори на Румен Радев.

Българският президент е свързван с Русия още на старта на президентстването си, когато бе уличен, че е кандидатура на генерал Леонид Решетников, тъй като руската разведка го одобрил на среща с Корнелия Нинова преди изборите. 

Говори се, че макар да е натовски генерал, Радев е „троянски кон“ на Москва. В полза на тези твърдения е именно информациятата, че неговата кандидатура е била подкрепена от БСП след щателен „маркетингов“ анализ, поръчан от Кремъл.

pik.bg

Купуването и продаването на гласове е престъпление!