Скандал: Партийни величия от ДеБъ вкарват в затвора без съд и присъда още преди да са докопали до властта

д-р Ивайло Митковски

д-р Ивайло Митковски, кандидат за депутат от Демократична България във Варна

Правото на лично мнение отдавна не се толерира от някой високопоставени представители на ДеБъ във Варна и особено от станалият печално известен с любовта си към емотиконите „среден пръст“, д-р Ивайло Митковски.

Този път кандидатът за депутат от листата на ДеБъ реши да си спести нецензурните картинки, а яростно да нападне хора, които споделят личното си мнение в социалната мрежа и нещо далеч по-скандално – директно заплаши със затвор, без съд и присъда, неудобен за него директор на болнично заведение в Морската столица. Явно д-р Митковски е прочел слогана на кампанията на ДеБъ „Време е да спечели България“, като „Време е да спечелим България“ и вече раздава „справедливост“ на неудобните.

Предполага се, че кандидатите за народни избраници трябва да са най-доброто, което една партия може да предложи на избирателите си. Разбирайте най-интелигентните, най-образованите, най-възпитаните, най-консенсусните и т.н. Изводите оставяме на Вас, но ако от сега си позволяват да заявяват публично как ще си разчистят личните сметки, то какво ли би станало ако се докопат до властта. 

Да не забравяме, че всички ние избираме кой да ни управлява!

 

публикация във фейсбук

публикация във Фейсбук

Купуването и продаването на гласове са престъпление!

 

Още по темата: Варненски общински съветник с грозни обиди срещу ПФК „Лудогорец“. Показва „среден пръст“ на ФК „Спартак“ – Варна

Близо 140 000 евро е платила партия „Да, България“ за реклама във Facebook