От ПИК! ЖЕСТОК СКАНДАЛ: Мая Манолова вбеси Виктор Николаев, той я прати да си пие ракията с шеф Андре Токев

ВАРНА новини лого

Колаж: ПИК

Истински словесен екшън се разигра в студиото на Нова телевизия. Там рано-рано с нова прическа и в жълто сако в ефир се появи Мая Манолова.

Първият въпрос поставен от водещия Виктор Николаев беше за жалбата, която Манолова внесе срещу зеления сертификат. Темата стана поредната, яхната от демагожката от Кюстендил в опита й да привлече някой и друг глас повече.

Вие с какво образование сте, попита я водещият. „С юридическо“, отговори му тя, а той я сряза да не дава мнения по въпроси, от които нищо не разбира.

Виктор Николаев търпеливо, но безуспешно, се опита да й обясни, че световни и български учени твърдо заявяват, че наличието на антитела не предпазва от повторно заразяване, както и от пренасянето на вируса.

„Ако вие и шеф Токев изпиете еднакво количество ракия и на двамата ли ще ви се отрази еднакво?“, попита я шокиран Николаев, след като Манолова всячески отказа да приеме доводите му и държеше на своята позиция.

“Ще намаля октавата, за да си задам въпроса. Говорете си за бележките, аз се отказвам от разговора за ковид“, успя някак да вземе думата Николаев, след което наистина спря да задава въпроси на изпадналата в ярост Манолова.

pik.bg

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!