Седмичен хороскоп за 8 – 14 ноември – РИБИ

ВАРНА новини лого

През седмицата от 8 до 14 ноемврище ви се наложи да покажете по-голяма воля и търпение при изпълнение на ежедневните ви задачи. Ще ви се наложи да покажете повече разбиране или дипломатичност във важни за вас отношения.

През тези седем дни на всяка цена избягвайте паника или стрес, защото едва ли ще може да спрете или промените развоя на някои събития.

Седмицата въпреки, че ще бъде напрегната за вас, ще ви даде и повод за радост или възможност за приятни преживявания.

В семейството ви ще се проведат няколко важни разговора, след които ще вземете решения за общи действия през следващите няколко седмици до края на 2021.

Това ще бъде благоприятна седмица за годеж, сватба, рожден ден, юбилей и др.

През тези седем дни различни обстоятелства ще ви помогнат по-лесно да направите и организирате свои планове за Коледните празници или за друго важно събитие през декември, което ще изиска повече време за предварителна подготовка.

Конфликтите през седмицата освен, че ще ви натоварят психически друга полза няма да ви донесат.

Момчетата и момичетата ще трябва добре да се потрудят за успешното си представяне в училище, в университета или в работата си. Ще имате много срещи, ще присъствате на различни събирания или публични мероприятия. Ще ви бъде приятно да чуете комплименти или да получите подкрепа от страна на човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Мъжете ще се зарадват на неочаквани пари или новина свързана с по-добро заплащане, премия, награда и др. Ще ви се наложи да се съобразите в една ситуация с мнението или решението на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Много емоционално могат да ви въздействат думи или действия на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Финансовите ви дела не носят изненади, но ще изискат от вас добре да планирате разходите си не само през тази седмица, но и през останалото време до края на годината.

Жените ще бъдат търсени от роднини или приятели на семейството за различни услуги, помощ или просто за разговори за ежедневни неща. Ще ви зарадва раждането на момче или важно събитие, преживяване свързано с момче или с млад мъж. Ще ви се наложи да се ангажирате в някаква обща дейност или начинание с жена, което може да ви изиска разход на средства или влагане на някакви ресурси.