Седмичен хороскоп за 8 – 14 ноември – СТРЕЛЕЦ

ВАРНА новини лого

През седмицата от 8 до 14 ноември ще бъдете ангажирани с различни дела, които са важни за вас и за ваши роднини. Възможно е такива ангажименти да са свързани с рожден ден, имен ден, семейно пътуване и др.

През седмицата може да преживеете приятни емоции с хора, които живеят в друго населено място.

Отношенията ви с жени през тази седмица ще са деликатни, тъй като трудно ще получите разбиране или съдействие от тяхна страна. Може би ще очаквате повече от тях, отколкото от самите себе си…

През седмицата ще имате срещи или разговори с хора, с които имате общи професионални ангажименти.
Ще имате възможност да развиете тези отношения в благоприятна посока.

Много добро развитие през седмицата могат да имат приятелски, романтични и други връзки с хора от друго населено място.

През седмицата ще срещнете затруднения при изпълнението на планове или ангажименти свързани с дете.

Момчетата и момичетата ще са под влияние на надежди за специални събития и преживявания до края на годината. Ще научите интересни или полезни неща от хора, които са родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Любовта въобще няма да е „захвърлена в ъгъла“ през тези седем дни. Напротив, ще и се наслаждавате или ще и отделяте толкова време, колкото можете.

Мъжете ще имат важен разговор с човек, най-вероятно от семейството или от близкия кръг роднини. Ще обсъждате различни неща, които ще имат някаква връзка с пари или с документи.
През седмицата ще ви предстоят повече лични, приятелски или професионални срещи.

Жените ще имат благоприятна седмица за пътуване и за общуване с хора от различни разстояния. Ще имате обаче малки затруднения или недоразумения в комуникацията си с хора родени под знака на Дева, Козирог или Телец. Внимание ще изискат вещи или информация, които не бихте искали да изгубите. При пътуване не правете опити да контролирате хора или ситуации, тъй като може да възникне неприятен спор.