Седмичен хороскоп за 8 – 14 ноември – ВОДОЛЕЙ

ВАРНА новини лого

През седмицата от 8 до 14 ноември ще трябва да проявите търпение и да окажете подкрепа в действията на хората около вас.

Загубите през тази седмица, (където ще възникнат такива) ще касаят неща или хора, от които вече нямате нужда, за да продължите напред.

Бъдете готови и отворени за повече социални контакти с хора, които ще имат желание да бъдат с вас. Не се самоизолирайте, само защото сте натоварени с твърде много лични проблеми.

През тази седмица ще имате ангажименти с документи, с уреждане на договор или друг вид бумащина.

Във финансов план нещата като развитие ще са по-скоро положителни за вас.

Събитие свързано с мъж ще бъде в основата на ваш нов ангажимент, чието изпълнение ще е важно и неотложно.

През тази седмица се ангажирайте единствено с разрешаването на неприятности, за които сте уверени че имате възможности, време и средства.

Момчетата и момичетата ще търсят смисъла на някои преживявания през последните дни и седмици. Ще сте склонни да ги приемате по-скоро като наказание, отколкото като начин да научите нещо важно, макар и по по-трудния начин. Ще сте склонни да очаквате някой друг да свърши вашата работа или да използвате труда на някой друг за да постигнете по-лесен успех или по-лесно решаване на задачите си.

Жените ще предпочетат да прекарват повече време със семейството или в дома си отдавайки се на приятни занимания, четене на книги, гледане на филми и др. Децата (за тези от вас, които имат такива) ще са повече ваша грижа, особено ако имате синове. Избягвайте големи емоционални или психически натоварвания, защото здравето може да бъде вашата „ахилесова пета“ през тази седмица.

Мъжете ще бъдат изненадани от някои новини, писма или съобщения. Някои събития могат да ви разочароват или натъжат, но други може да ви дадат надежда. През седмицата може да бъдете обект на неприятни коментари за ваши действия, на клюки свързани със семейния или интимния ви живот. Някои изненади ще променят тотално мнението ви за хора, които смятате, че познавате добре.