Даниел Митов: Едни от най-големите купувачи на гласове са в служебния кабинет и един от тях е Бойко Рашков

Даниел Митов

Снимка: БГНЕС, архив.

Служебният кабинет и Бойко Рашков за пореден път демонстрират арогантност и неспособност да се справят с организиране на изборите, което всъщност е единствената им работа.

Оказва се, че единствената, която си е свършила работата е секретарката на Рашков, който не може да провери дори самия себе си и в  същото време се занимава с това да тормози хората в страната. Фантазии, халюцинации, боравене с лъжи, неистини, внушения, клевети. Така заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов коментира настоящата предизборна ситуация по време на брифинг в централата на партията.

„За да можем малко от малко да гарантираме някаква честност на изборите и да дадем гаранция на българите, че изборите са честни и гласът им ще се преброи правилно, то трябва отново ЦИК да се намеси“, добави Митев.

По думите му едни от най-големите купувачи на гласове се намират в служебния кабинет и един от тях е Бойко Рашков, който раздава по 650 лева бонуси преди изборите, Комитова, която дава гъши дроб и други неща в кошници. За това ли трябваше да теглят дълг?, пита Митов.

„Радев за цяла кампания не намери време да излезе на един дебат или да даде поне едно интервю, да отговори на журналистически въпрос, а днес излиза с изявление, обръщение към нацията. Да ме прощава, но не сме Нова година и не се е случило кой знае какво – отиваме на избори. А той е кандидат, а използва ресурсите на президентската институция, за да прави предизборната си кампания.

България стремглаво върви към това да се превърне в държава от третия свят и да не спазва каквито и да било демократични стандарти“, предупреди Митов.

ВН

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!