Седмичен хороскоп за 15 – 21 ноември – КОЗИРОГ

козирог

През седмицата от 15 до 21 ноември ще изпитате затруднение докато вземете решение, което ще има особено значение за бъдещето ви. Вслушайте се в собствената си интуиция, но ако не сте сигурни в решението си, потърсете съвет от хора с достатъчно житейски опит.

През тази седмица може да се зарадвате на предложение свързано с работа или с възможност за допълнителен доход. Това може да бъде причина да вземете неочаквано решение или да реализирате някакви промени в ежедневието си.

През седмицата ще ви изненада събитие или новина свързана с бременност, раждане на дете или с дете.

Ако имате собствени деца, за вас седмицата носи неочаквани разходи свързани с тях.

Седмицата ще бъде важна за вас във финансов план. Ще имате причина за срещи и разговори свързани с настояща или бъдеща работа (ангажимент). Ще имате възможност да уредите финансовите си отношения или задължения.

Това ще бъде благоприятна седмица за разговори по въпроси свързани с увеличение на заплата или друго парично възнаграждение, в случай че имате подобни очаквания или стремежи.

През седмицата ще възникне неприятен спор в дома или в семейството ви. Възможно е самите вие да го предизвикате с необмислени коментари, обвинения и др.

От Astro.velida.net