Седмичен хороскоп за 15 – 21 ноември – ЛЪВ

ВАРНА новини лого

През седмицата от 15 до 21 ноември ще имате благоприятно време за създаване и развитие на приятелства, които ще бъдат важни за ваши настоящи или бъдещи дела. Избягвайте да бъдете прекалено доверчиви и се пазете от хора с фалшива самоличност. Разочарованията ще са много болезнени.

През седмицата домашните ви дела ще се развиват нормално без някакви особени изненади. Възможно е интересно преживяване свързано с човек от дома ви роден под знак ана Везни, Водолей или Близнаци (ако имате такъв).

Може да използвате благоприятните тенденции на тази седмица за разчистване на стари проблеми, неприятности и задължения, особено ако са свързани с вашата работа или бизнес.

Срещите, които ви предстоят през тази седмица ще са изпълнени с емоции, особено тези които ще бъдат свързани с ваши приятели, роднини или познати.

През седмицата вероятно ще възникне повод за събиране, което ще приемете по необходимост или без особено желание. Вероятно ще бъде свързано с дете или с по-млад от вас човек.

Използвайте тези седем дни за разчистване на недовършени дела и за планиране на нови! Приемете помощта на приятели, ако ви предложат такава или ако имате нужда от това.

От Astro.velida.net