Седмичен хороскоп за 15 – 21 ноември – ВЕЗНИ

ВАРНА новини лого

Седмицата от 15 до 21 ноември ще ви донесе нови неща в личния ви или професионален живот. Ако все още не сте започнали, през тази седмица ще бъдете притиснати да разчистите ненужни отношения или вещи, да приключите определени ангажименти, за да бъдете готови за новите промени в живота си.

Не всичко през тази седмица ще става по лесния или приятен начин. Ще се преживеят някои трудни емоционални моменти или раздели. Някои ситуации ще носят сълзи, друг разочарование, трети – тъга.

През седмицата ще се увеличат ангажиментите и неотложните ви задачи, затова е добре да имате ежедневен план, за да не пропуснете или забравите нещо, което е важно за вас.

През седмицата ще имате контакти с роднини, с приятели, и с нови хора. Хората около вас ще бъдат по-добронамерени и позитивно настроени. Вие самите ще се възползвате максимално от умението си да общувате с най-различни хора.

Цялата тази динамика в живота ви на моменти ще ви връща към стари спомени, които имат специално значение в живота ви.

Приятелства или професионални отношения създадени през тази седмица ще имат дълготрайно и важно значение за бъдещето ви. Особено активни, полезни и перспективни могат да се окажат отношения с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

От Astro.velida.net