Славена Точева: Рашков трябва да разбере, че българските полицаи не могат да бъдат използвани като бухалки с изборни цели

ВАРНА новини лого
От Фейсбук профила на Славена Точева кандидат за депутат от коалиция ГЕРБ – СДС за 3 МИР Варна:
 
Скъпи приятели, наближава изборният ден и полицейският тормоз над кметове и симпатизанти на партия ГЕРБ показва единствено страх и цели отвличане на вниманието от същинските манипулации и нарушиния, които се подготвят за 14.11. Абсолютно незаконно, без заповеди за обиск и призовки са, викани кметове на ГЕРБ, директори на училища и симпатизанти. Абсолютно незаконно са обискирани кабинети, лични домове и са задържани лични вещи.
 
Крайно време е Бойко Рашков да разбере, че българските полицаи са служители на МВР, а не негови лични и не могат да бъдат използвани като бухалки с изборни цели! Кой ще носи отговорността за истинското опасение, което ни грози, а именно вотът ни да бъде манипулиран? И защо, питам аз, ако в действителност няма такава опасност, няма желание разписките да бъдат преброени? Скъпи приятели, призовавам ви да гласуваме! Да гласуваме с номер 32 на парламентарния и с номер 15 на президентския вот, защото няма да ни уплашат с полицейски тормоз !
 
Плашещото за нас е чудовищното поскъпване на цените и тъмно червената зона на ковид пандемията, която превръща страната ни в несигурна и опасна туристическа дестинация! Политическите ни опоненти забравиха, че смисълът на предизборната кампания е обсъждане и дискусия на политическите ни програми. За съжаление такива няма! Единствено ПП ГЕРБ има програма с ясни и конкретни мерки и действия, точно затова няма диалог по това,което трябва да се направи, защото опонентите бягат от политическа отговорност!
 
Кога ще разберем :
 
Защо Румен Радев си позволи да наруши Конституцията на България, назначавайки Кирил Петков за министър?
 
Защо се спряха всички важни инфраструктурни проекти, респективно и развитието на районите, в които се намират?
 
Защо при наличието на финансови корифеи, заради които се нарушава Конституцията, всяка седмица се тегли нов дълг от 500 млн. лева?
 
Защо всеки ден се появяват нови и нови машини, които ще бъдат използвани с неясна до момента цел?
 
За съжаление няма да получим отговор на тях. За най- голямо съжаление истината беше заявена от Европейската комисия, че икономическото възстановяване на България се отлага!
 

 

Прочетете още:

Славена Точева: Четиридесет и шестото Народно събрание беше превърнато в шоу с лош сценарий. Гласувайте, за да спрем хаоса

Славена Точева: Служебният кабинет затвърди позицията си на “изчегъртващи” и с проекта за “Трифон Зарезан”

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!