Сигнал ПИК: Бойко Рашков пусна агенти на ДАНС и разузнаването в ключови изборни секции – слухтят скандално като комунистическа милиция!

Колаж на Бойко Рашков, Румен Радев и жандармерия

Колаж: ПИК

Безпрецедентна репресия продължава да оказва и в самия изборен ден МВР на Бойко Рашков с цел да осигури победа на боса си Румен Радев. Последната приумица на имотния крал и бивш следовател на Тодор Живков е да строи в ролята на тайни ченгета в ключови изборни секции агенти на службите, научи ПИК.

Служители на ДАНС и разузнаването са били шокирани късно вечерта вчера със спешната задача да слухтят и докладват от определени секции, в които има най-много гласоподаватели.

Според източник на ПИК от агенцията за национална сигурност, в устното разпореждане дори се намеквало, че агентите трябва да сплашват членове на СИК от опозиционните на Румен Радев партии, както и преброители на социологически агенции.

Едва ли обаче клелите се във вярност на родината специални агенти ще извършат подобно клетвоотстъпничество по примера на Румен Радев, опозорявайки висшите държавни институции. Факт е обаче, че разузнавачите са потресени от заповедта на Рашков да действат като тайна и мракобесна комунистическа милиция.

От ПИК

Купуването и продаването на гласове е престъпление!