Бойко Борисов: Изборите бяха в условията на нечуван терор, 70% не дадоха гласа си! АМ „Хемус“ вече е мираж

ВАРНА новини лого

Източник "Фейсбук"

Над 70% от хората не са излезли да гласуват. Можеше да има много стабилно управление между партиите на промяната, ГЕРБ и СДС. Това заяви бившият премиер Бойко Борисов на конференция на младежката организация на ПП ГЕРБ се провежда в момента в Арбанаси.

На нея присъства и бившият вицепремиер Томислав Дончев и др.

Когато два пъти подред кажеш, че Крим е руски и в понеделник после пуснеш съобщение, че едва ли не не са те разбрали – това беше трик, коментира той.

„До Търново в края на тази година щяхме да стигнем с „Хемус“ и всичко това десетилетия ще стои така. Те няма да го направят и няма да го пуснат. Велоалея не могат да направят за една година. Чух за магистрала между Констанца и Истанбул. Чакайте, вие не сте си вързали големите градове на запад и север. И вместо да си дадат тази сметка, аз съм учуден да разбера как по-приемливи станаха световният шампион по фалиране на банки Гечев. На първо място в света по брой фалирали банки. И дава предложения за финансова стабилност“, каза още Борисов.

„И на кажеш, че Крим е руски и в понеделник да пуснеш едно съобщение, че едва ли не не са те разбрали. Това беше трик. Както беше трик и проверката на Бойко Рашков. Сега като направи Спецов данъчната ревизия.. Ако някой е останал с впечатлението, че НАП се интересува – това е индулгенция. Отсега мога да ви напиша какви ще са резултатите от „проверката“, заяви Борисов.

ВН

Прочетете още: От ПИК – Плевнелиев: Радев бута България към казахските степи – на изток. И не е чудно – той беше издигнат от путинисти и 27 агенти на ДС