От ПИК И „Ретро“: Дъщерята на Румен Радев с ново гадже след министерския син (СНИМКИ)

ВАРНА новини лого

Снимки ПИК и "Ретро"

На крилете на любовта отново е дъщерята на Румен Радев. Актрисата Дарина показа новия си приятел в социалните мрежи, с когото са заедно от лятото. Второкурсничката в НАТФИЗ е влюбена в мускулест мачо, който обаче не е сред колегите ѝ в университета.

Щерката на Радев предпочете да запази самоличността му в тайна, но само от последователите си в социалните мрежи. Тя вече е запознала младежа със семейството си, поне с родата по майчина линия. Двамата дори са били на гости на нейната баба Добринка – бившата тъща на Радев, майка на първата му жена Гинка Кесякова. Пенсионерката има имот в близкото до Пловдив село Равнища, намиращо се в подножието на Родопите. Именно там Дарина завела приятеля си миналия уикенд, като не пропусна да публикува негова снимка как позира гол до кръста, показвайки мускули, на панорамната площадка край селцето. Във въпросната вила често отскачат и децата на Радев, и бившата му жена, която е изявена планинарка.

Дъщерята на Радев е неразделна не само с новата си тръпка, но и с неговия домашен любимец – куче от породата „Голдън ретривър“. Тя редовно споделя снимки от разходките им сред природата, където намират романтика и уединение.

Известно време наследничката на Румен Радев беше без приятел до себе си и се беше посветила изцяло на образованието си. Вече втора година тя следва актьорско майсторство в НАТФИЗ, а точно преди да бъде приета в Театралната академия, се раздели с бившия си приятел Камен. Той е син на бившата правосъдна министърка Зинаида Златанова. Двамата с Дарина бяха съученици в столичното 35 СЕУ „Добри Войников“ и играеха заедно в актьорската трупа към школото – „Ле Страпонтен“. Камен завърши една година преди дъщерята на Радев, а малко след това изненадващо отношенията им се пропукаха и пътищата им се разделиха, макар той да бе добре приет от семейството ѝ и също да беше редовен гост в дома им.

За разлика от Дарина по-малкият ѝ брат Георги, който догодина ще бъде абитуриент, е по-пестелив на подробности за личния си живот. Досега младежът не се е показвал публично с гадже, макар да се радва на интерес от нежния пол, предвид футболната си кариера и бунтарските си изцепки, завършвали няколко пъти с престой в ареста.

pik.bg

Дарина Радева учи актьорско майсторство в НАТФИЗ

Новият възлюбен на Дарина

Дарина с кучето на приятеля си