Варна участва с двама свои представители на срещата с МГЕРБ и Бойко Борисов във Велико Търново

Варна участва с двама свои представители на срещата с МГЕРБ и Бойко Борисов във Велико Търново

Новият областен координатор на МГЕРБ Варна Славена Точева и представителят от НИС на МГЕРБ Невена Иванова участваха в срещата през уикенда на младежи ГЕРБ и лидера на партията Бойко Борисов в историческата и духовна столица Велико Търново. Само преди дни на събранието на МГЕРБ – Варна областният координатор на ПП ГЕРБ – Варна Иван Портних представи новоизбраното ръководство, утвърдено с решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

Славена Точева е новият областен координатор на МГЕРБ-Варна, Мария Димитрова е областният организационен секретар, членове на областния управителен съвет са: Александър Козарев, Камелия Петрова, Владислав Паскалев, Жаклин Георгиева и Атанас Иванов.

След завръщането си от Велико Търново Славена Точева заяви, че задачата на младежи ГЕРБ е да продължат да се борят срещу фалшивите новини, срещу популизма, срещу изборната репресия и невъзможните за реализация празни обещания на стойност 15 млрд. лева. Няма кой да отрече нито електоралната тежест, нито експертния потенциал на ППГЕРБ и МГЕРБ, каза Невена Иванова.

Варна участва с двама свои представители на срещата с МГЕРБ и Бойко Борисов във Велико Търново

Те припомниха думите на Бойко Борисов във Велико Търново:” Изборите приключиха, сега разговорите за бъдещето на България трябва да бъдат съвсем конкретни. Вместо това виждаме следизборно представяне на предизборни програми в МОЛ.

Срещата се проведе между Националното ръководство и новоизбраните областни координатори на МГЕРБ с домакинството на Георги Тодоров от НИС на МГЕРБ, Даниел Панов, областен координатор и кмет на Велико Търново, с участието на председателя на МГЕРБ –Георг Георгиев, народния представител от 4-ти МИР проф. д-р Костадин Ангелов, Томислав Дончев и др.

Пресцентър на ПП ГЕРБ – Варна

Прочетете още: Павел Христов: Изчегъртването на ГЕРБ се оказа силно преувеличено, въпреки натиска по време на изборите