7 причини да си закупите дизайнерски часовник

часовници

Часовниковата индустрия произвежда всякакви видове часовници, а що се отнася до марките, за тях часовникарството е от огромно значение. Най-отбраните ентусиасти се доверяват единствено на производители, известни с майсторството си. Такива марки са Rolex, Omega, Breitling, Citizen, Seiko и други, които произвеждат единствено часовници.

За разлика от тях, дизайнерските марки по-скоро целят да постигнат добър външен вид на устройствата, а не толкова да наблегнат на качеството на частите, от които са изработени. Хората, които не са много запознати, използват термина „дизайнерски мъжки часовник“ за аксесоар, които просто изглежда модерно и се носи от по-силния пол.

Но ние много ги харесваме. Решихме да направим ревю за тях, тъй като много марки ги произвеждат и обмислихме всички причини, поради които си заслужават покупката.

  1. Свободно достъпни са

В миналото ръчните часовници са били рядкост, докато джобните са били в пъти по-разпространени. А сега всеки има ръчен. От всички произвеждани часовници, модните са най-популярни. Мислим, че те са най-предпочитаният вид, защото дори производители, които първоначално не са произвеждали, постепенно започват да влизат на този пазар.

  1. Изглеждат добре

Швейцарските часовници са толкова скъпи, защото са препълнени с функции. Това не е така за модните, но те също изглеждат отлично. Не приемайте „моден“ в името им лекомислено, те се произвеждат с единствената цел да изглеждат добре. Може би дори не предполагате, но се влага наистина много усилие в естетиката им. Тъй като има прекалено голям избор от подобни аксесоари, вярваме, че няма да се затрудните в избора на перфектния за Вас.

  1. Хубави части

Както знаете, часовниковите ентусиасти, особено мъжете, не са особено големи фенове на т.н. фешън или модерни часовници като Emporio Armani или Michael Kors. Частта с майсторството е от изключителна важност за тях и вярват, че лесно достъпните се фокусират по-скоро върху външния вид, отколкото върху качеството на частите и механизма. Но това не е изцяло вярно – производителите, създаващи качествени часовници влагат също толкова усилие.

Трудно е да ги генерализираме, особено щом брандове като Nixon са наоколо. Nixon е американски производител на достъпни и добре изглеждащи часовници. Марката е започнала производството си, защото основателите ѝ не са били особено впечатлени от качеството на евтините устройства на пазара.

  1. Достъпни са

Не само, че изглеждат добре, но също са и бюджетни. Както установихме, производителите се фокусират предимно върху външния вид, а не толкова върху функциите на устройствата. Така като краен резултат се получава часовник, който се вмества във всеки бюджет.

Някои модни марки, например Fossil, създават продуктите си да изглеждат скъпи. Лесно можете да заблудите хората, че сте похарчили цяло състояние за тях.

  1. Няма да ви пука ако ги повредите

Не е необходимо да сте ентусиаст на тема часовници, за да знаете, че могат да струват значителна сума. Например Rolex Daytona е с цена над $10,000. Модните марки създават аксесоари, струващи в пъти по-малко от тази сума. Ако счупите дисплея на този Rolex, със сигурност ще бъдете крайно разочаровани. Ще трябва да платите много и за поправката му. В случай, че това се случи с модния ви часовник, то не само, че няма да бъдете толкова афектирани, но ще можете и лесно да го замените с нов, без да се налага да го поправяте.

  1. Ще успеете да заблудите другите

В света на часовниците проектирането на устройство, което прилича на по-скъпо такова се нарича хомидж. При Rolex има огромен брой марки, които правят това. Особено що се отнася до модела Rolex Submariner. Репликирането и копирането на часовник са две различни неща, репликите са подобни, но не и идентични.

  1. Чудесен подарък са

Ако търсите подарък, модният часовник може да се намести на върха на вашия списък. Не само че са бюджетни, но и са лесно достъпни. Това ще Ви позволи да изберете най-подходящия, който Вашия любим човек ще заобича.

Не забравяйте, че освен това и изглеждат прекрасно, което също е от голямо значение. Нещо повече е, че пристигат опаковани, което ги прави да изглеждат луксозно. Но по- специално, това е вярно, в случай, че поръчате от американски производител.

Заключение

Какво мислите за модните часовници?

Ние смятаме, че са чудесни, защото не само изглеждат добре, но и са супер достъпни. Мнозина часовникови ентусиасти са на мнение, че не се вписват към обичайните часовници, тъй като се фокусират единствено върху външен вид. Ако разгледате, ще се убедите, че има модни брандове, произвеждащи устройства с превъзходно качество.