Коментар от „мъртвия човек“*: 100 дни ли?! През Благоевград, Враца, Шумен и към Отава!

ВАРНА новини лого

Източник "Фейсбук"

С прискърбие мога да Ви кажа това, което вече знаете – нарушителят на Конституцията Кирил Петков беше избран за премиер от противоестествената коалиция ПП – ИТН – ДБ – БСП. Ведно с „видни лица на промяната“ от ляво-либералния спектър. Сред тях другарката Корнелия Нинова (вицепремиер) и фамозният собственик на 19-ина имота и още повече кенефи в тях – Бойко Рашков (начело на МВР).

Сигурно няма смисъл да превъртам познати тези и опорки – видно е, комунизмът се завърна, уважаеми сънародници. С децата и внуците на червената номенклатура и агенти, щедро подкрепени от стари муцуни на ДС и зелени чорапи. Този миш-маш от нетърпими за всеки буден българин управници се съчетава с неутолимо желание за приемане на Истанбулската конвенция и ценностите на джендър идеологията. За по-сигурно обаче обвивката на всичко това носи обтекаемото обяснение „промяна“. С Нинова, Рашков, Янев, Денков, представители на мутренските организации ВИС и СИК… В компанията на почитатели на гей-браковете и марихуаната.

Очевидно – стигнахме твърде далеч. След 6 месеца под ботуша на Румен Радев и двата му служебни кабинета къде сега са протестите на жълтите павета?! Мнозинството не гласува, а сега спи. Ами – честито! С машините на Мадуро и Рашков в МВР тази власт е непоклатима и сами вкарахме вълка в кошарата.

По време на дебата някакви момиченца и момченца от новия кабинет се надпреварваха да ни убеждават, че нямат демони от миналото. А Кокорчо (както шеговито във „Фейсбук“ наричат Асен Василев) даже имаше наглостта да чете морал. Точно той, който спря строежът на АМ „Хемус“ и блокира развитието на половин България.

Е, сега го имаме начело на финансите на редовен кабинет. За Петков вече споменахме, че след нарушаването от негова страна на Конституцията – най-добре нищо.

И пак поради тази причина дори елементарният феърплей не позволява да чакаме 100 дни. Търсим цаката на кабинета „Радев 3“ още от първия ден до стотния е добре да го няма и да се знае датата на следващият предсрочен парламентарен вот. А още по-добре – на избори „2 в 1“, защото и президентът заслужава импийчмънт!

За „цвят“ на фаталния 13 декември 2021 г. депутатът Христо Петров (Ицо Хазарта) пък приплака жалостиво, че бил заплашен преди вота. Щял да бъде лишен от най-ценното заради подкрепата си за Кирчо и Кокорчо. Е, ако това значи да спрем да му слушаме глупостите – идеално. Че аман от такива като него в Парламента.

И отново да не пропусна!

#ОСТАВКА на правителството – веднага!

Никакви 100 дни – трябва да си тръгне преди Петльовден!

Борис Проданов, „ВАРНА новини“

–––

* – Заглавието на материала е заимствано от съветския филм „Писмата на мъртвия човек“ (1986 г.) с актуален сюжет. В неназован град след ядрена война е въведен полицейски час от властите. Както и план за настаняване и продължителна изолация на здравите индивиди в централен бункер…

–––

Прочетете още:

Коментар от „мъртвия човек“*: Най-добре да закриваме държавата

Коментар от „мъртвия човек“*: Омикрон, джендър, подмяна

Коментар от „мъртвия човек“*: Балотаж и ден на траур

Коментар от „мъртвия човек“*: Подмяната продължава

Коментар от „мъртвия човек“: 10 ноември като 9 септември

Коментар от „мъртвия човек“*: Машините на хаоса

Коментар от „мъртвия човек“*: Шаманските танци на Кацаров

Коментар от „мъртвия човек“ (част І) *