Предколедна среща на МГЕРБ – Варна постави задачите за Новата 2022 г.

ВАРНА новини лого

Снимки "Фейсбук"

Подготовката за местните избори е основната задача пред МГЕРБ – Варна, която започва още в първия ден на Новата 2022 г. Това стана ясно на предколедната среща на младежите в централния офис на партията ,организирана от областния координатор на МГЕРБ-Варна и депутат Славена Точева с участието на народния представител от ПГ на ГЕРБ/СДС адвокат Бранимир Балачев и на представителя в НИС на МГЕРБ Невена Иванова. Младите хора поставиха въпроси във връзка с парламентарната работа в условията на сложната ситуация в страната, продължаващата здравна и икономическа криза, както и нестихващата политическа атака срещу ПГ на ГЕРБ, която единствено обединява коалицията от партийните опоненти в НС.

„В парламентарната група от 59 народни представители от ГЕРБ/СДС са хора експерти в своята област, изключително подготвени, с опит и възможности да излизат с предложения, които са в интерес на българските граждани, но усилията на петорната коалиция са в посока да ги заглуши”, каза адвокат Балачев.

Той даде пример с мораториума за цените на ел.енергията, парното и водата за битовите потребители и бизнеса, който беше гласуван с мнозинство по предложение на ГЕРБ/СДС и след една нощ – прегласуван, под диктат на новата изпълнителна власт във вече по-неизгоден за хората вариант.

Бранимир Балачев, доскорошен общински съветник и председател на групата на ГЕРБ в местния парламент, припомни на младите хора колко много проекти са преобразили Варна в мандата на кмета Иван Портних и управляващото мнозинство, въпреки опитите на деконструктивната опозиция да ги бламира с несъстоятелни нападки и обвинения.

МГЕРБ – Варна се увеличава непрекъснато с нови представители от студентската общност и от различни професии. На срещата беше посочена активността на младите хора в изборната 2021 г., в която се отличиха Невена Иванова, Бранимир Георгиев, Мария Димитрова, Камелия Петрова , Жаклин Георгиева, Алекс Стефанов и др.

Предколедна среща на МГЕРБ – Варна постави задачите за Новата 2022 г.

ВН

Прочетете още: Бранимир Балачев, депутат от ГЕРБ: Спецпрокуратурата не откри нарушения за акциите на Варна в Пловдивския панаир