Деница Николова за Лорер: Човек първо трябва да гледа себе си, а после да се обръща към останалите

Деница Николова
Днес министър Лорер си позволи от парламентарната трибуна, в отговор на мой въпрос да говори отново с познатата ни вече политическа демагогия и внушения- срещу ПП ГЕРБ. Бих се съгласила с него, ако същият този министър не беше пряко облагодетелстван от европейските средства, получил ги точно по време на управлението на ГЕРБ.
 
Както добре знаем, неговата автобиография е с основен професионален опит свързан с участието му в управлението на Фонд-посредник, получил именно средствата от европейските фондове (Оперативна програма ‘Иновации и конкурентноспособност’-Jeremie), именно през периода на управлението на ГЕРБ. Така, че упрекът за това какво е можело да направим в повече за икономиката със средствата, може би е добре да обърне на първо място към себе си.
 
Често казвам, че човек първо трябва да гледа себе си, а после да се обръща към останалите. Защото моите дела по време на управлението се виждат и каквото към направила е вече оценено. Но виж за новото управление към момента можем да кажем, че по отношение на еврофондовете е още във фаза 0 – БЕЗ финансиране!