Кои са най-лицемерните зодии?

ВАРНА новини лого

Ако някога сте се питали кои са най-големите лицемери сред 12-те зодии, то в тази статия ще намерите отговор на въпроса. Оказва се, че има три зодиакални знака, които обичат да говорят едно пред вас, а съвсем друго зад гърба ви.

Ето и кои са те:

Овен

Макар на пръв поглед представителите на тази зодия да изглеждат искрени, това съвсем не е така. Истината е, че те са една от най-коварните зодии. В мига, в който им обърнете гръб, започват да говорят за вас. На пръв поглед те са всеотдайни и дават всичко за човека до тях. В сърцето им обаче винаги има по нещо гнило и биха могли да ви наранят в момента, в който най-малко очаквате.

Дева

Никога не забравяйте, че Девите също са доста коварни. Те могат да ви предадат, без изобщо да им мигне окото като същевременно ще вярват, че са прави. Най-яркото изражение на лицемерието ми, е контактът с приятелите. Пред тях са изключително мили, а зад гърба им плетат лъжи и интриги.

Козирог

Те са изключително сложни хора. Дори да ги познавате от доста отдавна, пак няма да успеете да ги разберете. Те са доста затворени и не допускат много хора до себе си. Много са отмъстителни. Тази им страна си проличава най-силно, когато обичат.

От iWoman.bg

Четете още: Хороскоп за 21 януари – ЗА ВСИЧКИ ЗОДИИ