Майка на бебе с Ковид изригна: Къде е терористът Мангъров, за да поеме отговорност

ВАРНА новини лого

Снимка БГНЕС

Къде е терористът Мангъров, за да поеме отговорност за десетки такива случаи и за лъжите си и къде са здравните власти?, пише в профила си в социалните мрежи младата майка Ива Чичанова, цитирана от plovdiv24.

И добавя:

„Дойде и моят сблъсък с Ковид! Докопа най-беззащитното съкровище у дома – бебенцето! Нека всички, които лъжат, че децата го карат леко, да дойдат в Инфекциозна болница да видят колко им е леко…..И факти – с ваксините, които имам, карам ковид с лека хрема и нищо друго. Слава Богу, че мога да се грижа за бебето в този труден за него момент.

Почвам много, ама много да се дразня от глупостите, които дрънкат за ваксините, без да си имат идея за какво става въпрос и да се правят на лекари и учени. Благодарение на слабоумното средновековно общество сме в това тъпо положение и няма да излезем, защото Ковид повтаря и то също тежко….

Къде е сега Мангъров да ми лекува детето? Блещи глупости по телевизиите, за политическа изгода, а негови колеги изнемогват да спасяват животи.

P.S. В отделението тук всички пациенти са неваксинирани, а за тях се грижат ваксинирани близки и персонал…..Вие от коя част искате да бъдете?“

blitz.bg