Христо Стоянов: Имам усещането, че на власт са комсомолци от помощно училище

ВАРНА новини лого

Снимка "Фейсбук"

От „Фейсбук“-профила на писателя Христо Стоянов:

КОНСТИПАЦИЯ НА ИНТЕЛЕКТА, ИЛИ УМСТВЕН ЗАПЕК

Ако по подобие на шефа си от Харвард Бойко Рашков събере писанията по свой адрес в медиите, няма смисъл да ги дава на Прокуратурата. При това положение да ги остави на съда и да се настанява в килийката.

Това е тяхната представа за правова държава и правораздаване. Не е ли време с техните мерки да поработи малко държавата с тях поне един ден.

Кажете ми, може ли адекватни хора да се държат по този начин? Не ми казвайте – аз този отговор го знам. Ако тези бяха живели през 1945 г. сега нямаше да има дори наследници на избитите да поставят цветя на паметниците.

Имам усещането, че на власт са комсомолци от помощно училище, но ще се събудя… Всъщност, нали знаете, че само дебилът е вечно усмихнат. Това е характерното му състояние. Не мога да разбера логиката на тези хора.

Вярно е, че всеки народ си заслужава правителството, но ако тази шайка от дебили е тест за българския народ нали разбирате какво е нивото на тези, които са гласували за тях. Съжалявам да го кажа. Констатация… Или констипация – умствен запек на народонаселението…

Прочетете още: От ПИК! За Киро пише в Google, че е престъпник, занимава се с гей чатове, обича далаверите, а Лена му е на сърцето