Варна-ДКС с амбиция да продължи успешната си серия и срещу Локомотив 1929

ВАРНА новини лого

Снимка dksvolley.com

С мисъл единствено за победа Варна-ДКС посреща столичния Локомотив 1929 в междинния 10-и кръг на редовния сезон във волейболната женска Демакс лига. Домакините нямат кадрови проблеми и наставникът им Стоян Гунчев, ще може да разчита на всички свои съзтезателки. Последната тренировка преди двубоя премина в отлично настроение и момичетата са пределно амбицирани да продължат победната си серия в шампионата, като очакват и сериозна подкрепа от най-верните си привъреженици. 

Гостите вече пристигнаха в морската столица и в деня на мача ще проведат тонизиращо занимание. Преди сблъсъка Варна-ДКС е на втора позиция в класирането със 7 победи и 2 загуби и актив от 19 точки, а Локомотив е на шесто място само с два успеха и 7 поражения и 8 пункта.

Първата среща между двата отбора в София бе много оспорвана, но варненки все пак наложиха волята си с 3-1 гейма, като в почти всички геймове имаше интрига.

Двубоят между Варна-ДКС и столичния Локомотив 1929 е във вторник, 15 февруари, от 18 ч, в зала Младост на Двореца на културата и спорта в морската столица и ще бъде излъчен на живо в сайта на клуба dksvolley.com.

Варна-ДКС с амбиция да продължи успешната си серия и срещу Локомотив - ВК Варна ДКС

Волейболен отбор ВК Варна-ДКС е наследник на дългогодишна традиция в развитието на женския волейбол в гр. Варна. Създаден през 1972г, първоначално носи името ВК“Академик-ДКС“. Състезателки от отбора успешно участват в националния отбор на страната като м.с. Иванка Кабакчиева, м.с. Елка Казановска, м.с. Светла Крумова, м.с. Милена Девенизова и много други.

dksvolley.com

Прочетете още: 11-ото издание на SENSHI – 10 големи сблъсъка в Двореца на културата и спорта във Варна