SENSHI 11 добави още една страхотна битка към бойната си карта за гала-вечерта в Двореца на културата и спорта във Варна

ВАРНА новини лого

Източник boec.bg

Организаторите на SENSHI ще зарадват феновете на бойните спортове с още една битка на единадесетото издание тази събота (26 февруари) в зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта във Варна.

В новия двубой ще видим интригуваща сблъсък между представител на Иран и Румъния в категория до 80 килограма по правилата на KWU Full Contact.

Добре познатият у нас Флорин Ламбаджиу ще се изправи срещу Есхан Саджет.

Познатият като „Рамбо“ румънец нанесе първа загуба в организацията на Андрей Чехонин миналото лято в Камчия.

Така иранецът Саджет, който е многократен шампион по ММА на страната си, ще има много сериозно изпитание още в дебюта си на международните галавечери SENSHI.

Единадесетото издание на бойното шоуе е тази събота, 26 февруари, от 19 часа, във Варна. Зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта в морската столица ще се превърне в арена за гладиаторски битки и много екшън.

Бойният спектакъл ще се излъчва на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport 1, по американската телевизия FITE, както и онлайн на Senshi.com, Boec.BG, Boec.com, Kwunion.com и на Kyokushin Karate News.

boec.bg

Прочетете още:

Дългочакан мач ще оглави бойната карта на SENSHI 11 в Двореца на културата и спорта във Варна