Пролетен хороскоп за 2022 г. – Вижте какво Ви очаква преди Парада на 6 планети

ВАРНА новини лого

Най-амбициозното събитие през предстоящите месеци ще бъде Парадът на шест планети – Луната, Меркурий, Венера, Марс, Юпитер и Сатурн. От края на април 2022 г. те ще започнат да се сближават и на 12 юни 2022 г. ще се подредят. От гледна точка на Астрологията това ще бъде период на голяма нестабилност, трансформации и кармични уроци. Всичко това ще повлияе и върху представителите на различните зодии.

Пролетен хороскоп за 2022 г. – Овен

Пролетен хороскоп за 2022 г. – Телец

Енергията на Парада на планетите е като гигантски водовъртеж, по време на който е трудно да се намери баланс и да се запази спокойствието. Това „сърфиране по звездните вълни“ увеличава рисковете във всички области на живота.

Пролетен хороскоп за 2022 г. – Близнаци

Нивото на наранявания и конфликти нараства. Пътуването и пътешествията също стават опасни. В същото време тази огромна енергия може да бъде впрегната и насочена в творчески канал. Показвайки решителност и устойчивост по време на Парада на планетите през 2022 г., можете да изпитате социални и кариерни възходи, неочаквани обрати на съдбата и благодатта на късмета.

Пролетен хороскоп за 2022 г. – Рак

Според glasnews.bg най-важните дати през тази пролет са:

22 март – Квадратът на решителния Марс и летящия Уран

Този аспект през март 2022 г. ще укрепи вашата личност и желание за свобода на изразяване. Ще се дразните от всякакви пречки и ограничения. Някои събития могат да ви изнервят. Опитайте се да държите емоциите си под контрол. Действайте съзнателно.

Пролетен хороскоп за 2022 г. – Лъв

5 април – Енергичният Марс се свързва с дисциплинирания Сатурн

Очаква ви бавен, но стабилен напредък в бизнеса. Опитайте се да се контролирате и обръщайте по-малко внимание на недостатъците на другите. Възможни са контакти със стари приятели. В този ден не трябва да рискувате, предпазливостта ще гарантира стабилност и сигурност.

Пролетен хороскоп за 2022 г. – Дева

12 април – Жизнелюбивият Юпитер се свързва с фантастичната планета Нептун

Необходимостта от нови преживявания нараства. Страхотно време за релакс и забавление. По-добре е да отложите новите начинания, сега ви е трудно да прецените рисковете на бъдещо предприятие: твърде лесно е да мислите за пожелания.

Пролетен хороскоп за 2022 г. – Везни

18 април – Интелектуалният Меркурий се свързва с творческия Уран

По това време в главата ви могат да се родят нови идеи и прозрения, творчески импулси и в живота ви да влязат неочаквани новини. Импулсивността се увеличава: опитайте се да се въздържате от необмислени действия. Слушайте по-често вътрешния си глас.

Пролетен хороскоп за 2022 г. – Скорпион

30 април – Частично лунно затъмнение

Това затъмнение може да се види в Южна Америка и тихоокеанските острови. Явлението носи безпокойство и безпричинно безпокойство. По това време представителите на зодия Телец ще бъдат най-податливи на негативни емоции и промени в настроението.

Пролетен хороскоп за 2022 г. – Стрелец

29 април -1 май – Ретрограден Плутон

Началото на ретроградната фазата е чудесно време за релакс или медитация. Преоценете убежденията си, освободете се от ненужни идеи и остарели предразсъдъци.

Пролетен хороскоп за 2022 г. – Козирог

5 май – Весело Слънце в съчетание с творчески Уран

Това е добър период за работа в екип, почивка с приятели, създаване на нови познанства. Ще можете да демонстрирате своята уникалност и да привлечете хора с оригиналните си възгледи за света.

Пролетен хороскоп за 2022 г. – Водолей

15 май – Слънце в квадрат със строг Сатурн

Това е времето на „кармичното завръщане“. На този ден хората често получават това, което заслужават. Ако някакъв проблем, възникнал през този период, изведнъж ви се стори неразрешим и ситуацията е в задънена улица, тогава бъдете сигурни: това е фалшиво впечатление.

Пролетен хороскоп за 2022 г. – Риби

16 май – Пълно лунно затъмнение

Това явление може да се наблюдава в Европа, Африка, Северна и Южна Америка. Затъмнението предсказва драстични промени и изненади за всички. Бъдете внимателни този ден, особено при работа с превозни средства и по пътищата.

18 май – Храбрият Марс в съвпад с Нептун, потопен в себе си

В този ден не трябва да се обвързвате със сериозни задължения, въпреки че може да възникне такова желание. Може би някой от близък кръг ще се опита да ви въвлече в съмнителни шеги. Почивайте, възстановете се, наблюдавайте душевното си равновесие.

21 май – Слънце в съвпад с бърз Меркурий

В този ден може да имате усещане за ускорение на времето и събития, които често се сменят. За да направите всичко, трябва да действате бързо. Въпреки това в никакъв случай не правете прибързани заключения и категорични изявления – това може да доведе до конфликт.

12 юни – Любяща Венера в съвпад с непредвидим Уран

През този период е възможна мигновена симпатия, пламнала любов от пръв поглед или неочаквано приятелство. Опитайте се да запазите хладнокръвие във вихъра от емоции. Очаквайте добра финансова възвръщаемост.

Любовен хороскоп за 21-27 март 2022 г. (ВСИЧКИ ЗОДИИ)