Транспортните фирми: Благодарим на този, който е записа срещата с Петков и показа истината

Йордан Арабаджиев

Снимка: Кадър.

Не знаем кой е записвал при срещата с премиера Кирил Петков, но ние всички му благодарихме, защото показа истината. Това каза изпълнителният директор на Съюза на международните превозвачи Йордан Арабаджиев в ефира на бТВ.

„Да не би някой от нас да е вкарал тези думи в устата на премиера. Ние отидохме с покана да чуем антикризисните мерки на правителство. Никой не си е представял, че в Гранитната зала може да има такъв подход спрямо нас. Там течеше запис и по мониторите. Нищо чудно някой от колегите да е останал с впечатление, че щом се записва тази среща, да го направи и той. Ние не чухме антикризисни мерки, затова превозвачите станаха и излязоха. Но не напусна част от транспортният бранш. Напуснаха всички представители на транспортният бранш. Останаха част от петролната и газовата асоциация, двама представители на спедиторите и един представител на Камара пътища и малко сдружение за транспортен бранш, което е узурпирано от едно семейство и от един нахакан юнак, който вози пратки на Еконт“, допълни още той.

„Може премиерът да не разбира от транспорт, но не можем да оправдаем министърът на транспорта и министърът на регионалното развитие. Събев не е ли този, който си купи министерско кресло?”, попита Арабаджиев.

От Dnesplus.bg

Четете още: