Атанасова: Дори стажант в МВнР би Ви казал, че е невиждано досега унижение за държавата ни „посещението“ на Кирил Петков и „срещите му“ в САЩ

Десислава Атанасова

Снимка: БГНЕС, архив

Дори стажант в МВнР би ви казал, че е невиждано досега унижение за държавата ни „посещението“ на Кирил Петков и „срещите му“ в САЩ.

Пресслужбата на МС поне, може да не пуска снимки и прессъобщения за срещите на съветниците на съветниците на съветниците с Киро и Лена, защото това е гротеска. Това написа във Фейсбук народният представител от ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

„Междувременно Президентът Байдън е обявил, че е домакин на планирана среща с Марио Драги – Премиер на Италия. Това е нивото. Премиерите на държави се срещат с президентите на САЩ, а не обикалят стаи, стълби и коридори.

ВИРТУАЛНАТА среща с Блинкен е просто излагация – да се провежда от САЩ, като и в България има компютри и интернет“, написа още тя.

„И последно:

Всеки който е бил във Вашингтон, дори на екскурзия знае, че в близост до White Нouse има няколко магазина за сувенири – White House Gift.

На 701/15th Street NW Washington DC 20005 има такъв. Предлагам Лена да го снима с декор на Овалния кабинет за 10$, поне да му остане за спомен“, добави Атанасова.

Четете още: