Чушката сътвори невиждан екшън! Нападна студент и го заплаши, че ще му „отреже главата“

Чушката

37-годишният гангстер Чушката отново ще има проблеми с полицията, след като снощи вилня като за последно пред фитнес в ж.к."Изгрев". Източник "Флагман.бг"

Владимир Генчев, известен с прозвището Чушката, е сътворил снощи невиждан екшън пред фитнес зала в ж.к.“Изгрев“, научи Флагман.бг.

В напълно неадекватно състояние той е нападнал 21-годишен бургазлия. Инцидентът е станал около 18 ч. Репортер разговаря с пострадалото лице – млад мъж, студент в НСА, трудолюбив младеж, който за пръв път в живота си вижда ъндърграунд издънката Чушката.

По думите му бил нападнат непредизвикано. Чушката започнал да го удря и заплашил, че „ще отреже главата“. Бургазлията, който подаде жалба в Пето РУ обясни, че не е искал да създава проблеми и да му отвръща. Той се отскубнал и оставил неадекватния гангстер да се вихри. Впоследствие Владимир е създал и други проблеми във фитнеса, след което си е тръгнал.

Владимир Генчев е познато име на полицията. През 2020 г. той нахлу, отново обезумял и в еуфорично състояние, в две игрални зали – „Версай“ и „Елит“, където потроши ротативки за 18 хил. лв. Първоначално бе задържан, но впоследствие освободен от ареста. Не е ясно докъде стигна делото по това обвинение.

Прочетете още:

Дрогирани и почерпени шофьори вилнеят във Варненско! Спипаха и наркотици в 35-годишен