Празник на ИУ – Варна и годишни финансови награди на Фонда за подпомагане на талантливи студенти (ВИДЕО)

ИУ

Академичното ръководство има удоволствието да Ви покани на празника на Икономически университет – Варна по случай 102 години от основаването му.

17 май 2022 г. (вторник)

10.00 ч. – АУЛА               

Тържествено събрание. Връчване на академичните отличия „Студент на годината” и „Докторант на годината”. Връчване на академичните награди:

– „Проф.  Цани Калянджиев” за високи постижения в науката.

– „Проф. Станчо Чолаков” за високи постижения в областта на финансовата наука и местното самоуправление.

11.00 ч. – АУЛА      

Празничен концерт с участието на ученици от НУИ „Добри Христов“ – Варна

Тържеството ще бъде излъчено онлайн в официалния YouTube канал на ИУ – Варна.

ИУ

Използваме случая, за да Ви информираме, че на 18.05.2022 г. от 13 ч. в зала Аула на Икономически университет – Варна ще се състои тържествена церемония за връчване на годишните финансови награди от Фонда за подпомагане на талантливи студенти, организирана от Центъра за изследване и прилагане на нови информационни и комуникационни технологии (ЦИПНИКТ)  към ИУ – Варна.

Ще бъдат връчени три поименни и още три специални награди на изявени студенти в областите „Информатика“, „Право“, „Икономика и търговия“ и „Маркетинг“. Лауреатите не са предварително известни. Имената им ще бъдат обявени по време на самата церемония.

Събитието ще завърши с академична публична лекция на проф. д-р Аврам Ескенази на тема „Развитие на изкуствения интелект в България в следващите години“.

Линк към събитието – тук.

Прочетете още:

ИУ – Варна, се класира в престижна рейтингова система на Times Higher Education