Седмичен хороскоп за 23 – 29 май – КОЗИРОГ

Зодиакален знак козирог

През седмицата от 23 до 29 май ще ви се наложи да вземете много важни и отговорни решения свързани с личния ви живот. Те могат да касаят ваша настояща или бивша любовна (брачна) връзка. Това, което ще решите, ще ще определи бъдещето ви за дълго време напред. Това не е време за емоционални решения и действия.

Седмицата ще ангажира някои от вас с наследствени дела, действия свързани с имот или собственост на починали родственици, на родители или роднини.

Важна в материален и имуществен план седмица, в която ще трябва да се действа добре обмислено, с разум и мъдрост в решенията ви.

През тази седмица ще ви изненадат действията на мъж, опитите му да ви заблуди или излъже за нещо, да ви манипулира в своя изгода. Няма да проявите никаква толерантност към такива действия, особено ако те са свързани с работата ви.

Тази седмица носи новини свързани с бременност или с раждането на бебе, както и поводи за събирания свързани с тях.

През седмицата може да получите новини, покана или да присъствате на събиране свързано с важно събитие в семейството на ваши роднини или приятели.

Някои от вас ще са склонни да проявят неочаквано внимание или щедрост към дете или внуче.

Момчетата и момичетата ще използват тези седем дни за своето разкрасяване, освежаване и зареждане на батериите с позитивни емоции и очаквания за следващите летни месеци. Определено ще сте изпълнени с големи очаквания за предстоящи важни събития в живота ви, но в никой случай не сядайте в редицата на зрители, а бъдете активна част от градежа на собствения си живот. Много интересни преживявания може да имате през тази седмица, но преди всичко не забравяйте, че това е време на градеж на собственото ви бъдеще. Шансове ще имате, възможности ще възникнат както и други неочаквани ситуации.

От Astro.velida.net

Четете още: