Седмичен хороскоп за 23 – 29 май – ВОДОЛЕЙ

зодиакалан знак водолей

Седмицата от 23 до 29 май ще се окаже граница между два важни за вас житейски периода. Нещо ново се подава за вас на хоризонта, но преди това имате все още доста неща за разчистване: отношения, ангажименти, неизпълнени обещания и др.

Седмицата ще бъде динамична, защото няма да прояви търпение за бавно изпълнение на задачите, а ще ви притиска за по-голяма бързина и решителност в действията ви.

През седмицата избягвайте да приемате за истина думи на мъж, който ще ви говори за неговата или за вашата любов.

Пресявайте чутото, проверявайте фактите, правете си собствени изводи и заключения.

През тази седмица някои от вас ще преживеят едно любовно разочарование свързано с кратък флирт или афера.

Напрежението в семейните ви отношения ще възникне там, където се губи контрол при спорове и конфликти. Борбата за надмощие ще се окаже сериозна и твърде амбициозна за някой от партньорите. Това особено важи за тези от вас, чийто партньор е роден под огнен зодиакален знак.
Изненадите през седмицата ще са свързани със събитие или новина за бебе, раждане, събитие в живота на малко дете или младеж.

Плановете ви свързани с ваше собствено дете ще имат възможност за реализация и постигане на задоволителен резултат, успех.

Момчетата и момичетата ще трябва да приемат по-сериозно неприятностите, които са възникнали през изминалата седмица, или които ще възникнат през тази. Добре добре да търсите дипломатичен начин за тяхното разрешаване, ако са свързани с междуличностни отношения. Не се притеснявайте да търсите съвет или помощ от някой, когото уважавате, или който притежава съответния опит за да ви помогне. Сама по себе си тази седмица е важен период за вас, тъй като не само ще ви даде нови възможности или шансове, но и ще намери начин да ви подпомогне умело за тяхната реализация. Тези хубави неща ще бъдат свързани или насочени основно към вашата професионална реализация, образование или бизнес.

От Astro.velida.net

Четете още: