На нож: Ванко 1 пак се стяга за пандиза, опитва се да „превземе“ скъп квартал

Ванко 1

Ванко 1

Ванко 1 опитва да „превземе“ един от най-скъпите квартали в Пловдив – „Кършияка“. Граждани негодуват от факта, че някогашният рапър и настоящ бизнесмен си е „приватизирал“ паркоместа пред новооткритата му дентална клиника на ул.“Драгота“ 11, съобщава plovdiv24.bg.

Там се поставяли служебни табелки под предлог, че местата са платени от Денталния център. По тази причина никой друг не може да паркира, освен клиенти на центъра. При опит това да се случи, служителка от центъра излизала и предупреждавала, че паркирането е забранено, пишат в сигналите си гражданите.

От медията са направили запитване в община Пловдив, за да разберат дали наистина местата са платени. Оказа се, че това е абсолютна лъжа. В писмен отговор инспектори на Пловдивския общински инспекторат съобщават, че са извършили служебна проверка, като е установено, че няма издадени разрешения от общината за ползване на служебни места на адреса.

При проведен разговор със служител на Денталния център му е бил разяснен редът за ползване на служебни паркоместа. В деня на проверката табелки не са били открити. Но от инспектората уверяват гражданите, че проверките за неправомерно запазване на паркоместа ще продължат.

Прочетете още:

Ад под небето! 62-годишен мъж изгоря като факла в собствената си кола