Седмичен хороскоп за 30 май – 5 юни – БЛИЗНАЦИ

ВАРНА новини лого

През седмицата от 30 май до 5 юни ще имате интересни срещи или контакти свързани с важни за вас хора.

Причина за това може да бъде събиране по специален повод, като рожден ден, имен ден, завършване степен на образование и други.

Родителите Близнаци ще бъдат по-щедри към собствените си деца, а някои от тях могат да се зарадват на новина свързана със специално събитие.

През тази седмица внимателно планирайте плановете, които имате свързани с дома си. Не налагайте своето мнение и не притискайте другите да приемат вашите идеи, особено ако решите да влезете в неприятен спор или конфликт с тях.

През седмицата ще имате или непредсказуеми отношения с роднина роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През тези седем дни ще преживеете разочарование или ще бъдете обидени на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, който ще ви обещае нещо и ще ви даде надежда, след което ще се откаже.

През тази седмица по-голямо внимание ще отделите на събития в живота на човек, който не живее във вашия дом, и който преминава през един труден период в живота си.

Момчетата и момичетата ще имат особени очаквания за тази седмица, свързани с някои планове за ваканция, за почивка на туристическо място или други подобни преживявания извън училище или извън работното ви място. Витаенето в облаците с мечти и планове за подобни преживявания, може да ви направи разсеяни, с нежелание за изпълнение на основните ви ежедневни задачи и това да предизвика нечие недоволство и конфликт. Всъщност някои противоречия в живота ви едва ли ще ви изненадат, особено ако те са свързани с ваши връстници или с приятели от мъжки пол.

Мъжете, които имат собствено дете ще трябва да покажат една по-сериозна отговорност към родителските си задължения. Това не е седмица, в която може да ги прехвърлите на някой друг, тъй като се случват сериозни неща в живота на детето ви. Вашето участие или намеса в тях е повече от наложително. През тази седмица няма да ми липсва желание за романтични приключения, флиртове или интимни преживявания, независимо дали сте семейни или не. Желанието ви да прекарате повече време с приятели или с приятни за вас хора, не бива да създава конфликт в семейството ви.

Жените ще са склонни да действат емоционално, импулсивно, все едно са все още някъде в своята младежка възраст. Това може да се отрази на начина, по който се обличате, гримирате, забавлявате, неща които няма да са особено присъщи за вашата възраст. Покупките, които ще направите през тази седмица също могат да бъдат повлияни от вашите емоции или от едно ранно лятно настроение. Ще бъде добре да се съобразите със съвета ми, че това е една важна седмица, в която желанието ви за удоволствие и забавление ще бъде добре да остане на заден план.