Мрежата гърми за Хазарта: Не е свършил работа и за 5 лв. А сирените днес звучат в памет на Христо Ботев…

ВАРНА новини лого

Колаж ПИК

„Този дебил не е свършил работа и за 5 лева в парламента.“ „А сирените днес звучат в памет на Христо Ботев и загиналите за свободата на България…“ Това са само част от коментарите в социалните мрежи по адрес на Ицо Хазарта – депутат от ПП, който си позволи в зала да покаже среден пръст.

Озовалият се случайно в Народното събрание Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, забърка грандиозен скандал. Освен че показа среден пръст, за капак си направи и селфи:

От ПИК! Нов скандал в парламента: Депутатът Ицо Хазарта показа среден пръст в залата, наказаха го и той избяга

Между Хазарта и част от депутатите от ГЕРБ възникна спор, а камерата уловиха как си разменят реплики. Явно в някакъв момент рапърът е изпуснал нервите си и е показал среден пръст, което възмути народните представители на Борисов.

„Моля, г-н председател, наложете наказание „порицание“ на този депутат, който сега напусна и пленарната зала. Обърнете му внимание, че тук не е кръчма, където той пее“, възмутено заяви от трибуната шефката на групата на ГЕРБ Десислава Атанасова. „Такова поведение е недопустимо. Нито в пленарна зала, нито срещу герба и знамето на България, нито на датата 2 юни“, добави тя.

Ето част от коментарите по този повод в социалните мрежи:

Костадин Ангелов, депутат от ГЕРБ:

Кирил Петков за Ицо Хазарта: „Смятам, че когато се съчетаят един човек като проф. Денков с човек като Христо Петров, който за мен е един лидер в комуникацията, комбинацията между тях ще направи отбор за образованието, който ще бъде конкурентен. И ще даде нова посока и нов тласък на българското образование”
И така Хазарта стана зам.-председател на Комисията по образование и наука в НС

„Браво,браво,браво господине
Хубаво ли ти е?А дано ти мине…“

Стефан Ташев, журналист:

ТЕ възстановиха „парламентаризма“ и особено този дебил, дето не е свършил и за 5 лева работа в парламента.

Никола Николов, ПР на ГЕРБ

Гордостта на “Промяната” – депутатът г-н Хазарта работи!

#срамИпозор #ОставкаАматьори #Хазарта

Виктор Димчев

Харесвам Ицо Хазарта, откакто свиваше 120-ски в междучасията. Тъпо е да се държиш така, като Боби Сандов, който продължава да свива сармите на мацките от квартала.

Най-тъпото е, че това не е в името на легализацията или музиката, а заради заплатата, която споменатите не са вземали през живота си дотук.
Даже да си кмет на Слатина срещу заплащане, ще разбереш това.
За останалите – да си знаете.

Гюнай Хюсмен, депутат от ГЕРБ:

 Днес, в Пленарна зала депутатът Христо Петров, по известен като Ицо Хазарта показа среден пръст срещу български народни представители! Той е зам.-председател на Комисията по образование и член на Комисията по култура. Това ли е жадуваната промяна от избирателите на ПП “Продължаваме промяната”???? Нека по снимката хората сами преценят нивото на Продължаващата Промяна?!

Илиана Жекова, депутат от ГЕРБ: 

Скъпи приятели, вижте този човек и просташкия жест, който използва в пленарната зала на Народното събрание, днес, на 02.06.2022 г. Христо Петров (Ицо Хазарта) е народен представител, зам. председател е на комисията по образование и член на комисията по култура! Изпитвам срам, че съм с този човек в една зала. Не очаквам тези, които са гласували за него и за ПП да си признаят, че са сгрешили в избора си, но дано проумеят, че този човек и неговите колеги от ПП не трябва да остават повече в тази сграда!
#оставкааматьори

Димитър Стоянов, юрист

Сирените днес звучат в памет на Христо Ботев и загиналите за свободата на България.
Инфлацията изяжда доходите и спестяванията на хората.
Некомпетентното правителство на Кирил Петков размотова украински майки и деца по палатки и фургони из цялата държава.
На няколкостотин километра има война.
Ицо Хазарта все още няма нито един входиран законопроект, нито един въпрос или питане, нула парламентарна дейност.
Но прави това в Народното събрание.
Моля, приберете си “промяната”!

Виолета Радева

Събрани от кол и въже гамени съставляват управляващото мнозинство днес… Жална България! За такива ли малоумници са си дали живота някога българи като Левски, Ботев, Караджата, Хаджи Димитър, поп Харитон …

pik.bg

Прочетете още:

Ицо Хазарта към Коцето и ПП „Възраждане“: Не съм си построил къща от партийна субсидия