Седмичен хороскоп за 4 – 10 юли (ДЕВА)

ВАРНА новини лого

През седмицата от 4 до 10 юли ви предстои да се срещнете с нови и стари приятели или познати. Не е задължително да имате специален повод за това. Тези събития вероятно ще се случат по естествен начин.

Интересно развитие ще имат ваши познанства с хора, с които сте били заедно в миналото си: съученици, колеги, съседи и др.

През тази седмица може да органиизрате интересни планове с приятели за съвместни действия в близко бъдеще. Възможно е да се ангажирате с няколко нови проекта свързани с хора от кръга ви приятели.

През тази седмица по-голямо внимание ще изискат ваши финансови дела, тъй като има риск да допуснете грешка, да станете обект на измама, да загубите нещо поради пропуски и др. Въобще бъдете максимално концентрирани във всички свои действия свързани с пари.

През седмицата някои от вас ще обсъждат или ще разрешават финансови въпроси свързани с наследство, с наследствен имот, пенсия и др.

Пътуванията през тази седмица ще са свързани с противоречия или с конфликти от всякакъв характер. Като цяло ще има доста напрежение в едно пътуване, което ви предстои през следващата седмица или две, или при контакти с хора от различни градове и държави.

От Astro.velida.net

Четете още: