Седмичен хороскоп за 4 – 10 юли (КОЗИРОГ)

Зодиакален знак козирог

Седмицата от 4 до 10 юли ще се запомни с някои непредсказуеми събития и преживявания. Всяко едно от тях ще има специално развитие, което ще определи бъдещето ви за няколко години напред.

Възможно е да ви зарадват неочаквани пари или финансов документ, кредит.

През седмицата ви предстои среща или разговор, който ще е важен за вас преди да вземете едно решение.

Няколко събития през тази седмица ще са свързани с ваши роднини. През тези седем дни ще бъде важно да запазите хармония и разбирателство в семейните си отношения, да не създавате излишни негативни емоции около себе си.

През тази седмица ще имате възможност да създадете интересни за вас познанства, полезни за личния ви или професионален живот.

Конкретни събития през този период ще ви освободят от една грижа. Може да изживеете временно напрежение, което да е свързано с инцидент или стресова ситуация.

Като цяло това да бъде седмица, в която ще преживеете край или начало на нещо, което ще бъде основа на бъдещото ви развитие. Това е седмица на промяна, на нови неща в живота ви, на които ще трябва да им дадете възможност да се развият.

През седмицата могат да възникнат малки неприятности свързани с пари. Вероятно ще трябва да направите пропуснато или забавено плащане и др.

Седмицата носи вероятност за събиране свързано с роднини, приятели или колеги.

От Astro.velida.net

Четете още: